Banner
Plângere penală împotriva poliţiei şi jandarmeriei
Scris de BBC   
Duminică, 06 Aprilie 2008 09:55
Asociaţia "Solidaritate pentru libertatea de conştiinţă" a depus o plângere penală împotriva poliţiei şi jandarmeriei române pentru felul în care au acţionat împotriva unui grup de manifestanţi anti NATO. O parte din aceştia au fost reţinuţi şi, susţine asociaţia, bătuţi şi agresaţi de către poliţişti. Totul a început miercuri, când - la cererea proprietarului unui depozit din

Timpuri Noi - câteva zeci de mascaţi au strâns 54 de manifestanţi NATO în mai multe dube şi i-au dus la poliţie pentru a fi interogaţi. Proprietarul depozitului, închiriat manifestanţilor NATO, a pretins că ar fi fost agresat. Poliţia a explicat, după incident, că acesta a fost singurul motiv al descinderii în forţă şi că nu ar avea alte acuzaţii împotriva tinerilor, care au fost paşnici.

Aceasta explică mai greu ce a urmat la secţiile de poliţie, spune Emil Moise, preşedintele asociaţiei "Solidaritatea pentru libertatea de conţiinţă", care a depus plângerea penală împotriva poliţiei şi jandarmeriei. (citeşte mai departe...)

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.