Banner
Rezultatele din ziua a doua de la Raliul Dakar

AUTO:  Carlos Sainz s-a impus în a doua etapă a raliului Dakar la clasa auto. Spaniolul trece astfel pe primul loc al clasamentului general,  după ce învingătorul din prima zi, Al Attiyah, a stabilit abia al 9-lea timp.

Concurînd pe o maşină Volkswagen, Sainz a terminat traseul dintre Santa Rosa şi Puerto Madryn (237 km) în faţa  francezului Stephane Peterhansel, la o distanţă de 1min 14 sec. Al treilea a trecut linia de sosire sud-africanul Giniel De Villiers (1min 56sec).

La general, Sainz conduce cu 2min 19 în faţa lui Peterhansel. Al treilea este Villiers, cu 3min 51sec de recuperat în timp ce Al Attiyah este al patrulea, cu un ecart de 4 min 15sec.
 
Deşi a încheiat etapa cu al 17-lea timp, spaniolul Marc Coma şi-a păstrat prima poziţie la general, unde are un avans de 13 minute sş 47 de secunde in faţa lui Frans Verhoeven.

Romanul George Romeo Duicu a incheiat etapa cu al 112-lea timp, fiind inregistrat cu o intarziere de 1 ora, 4 minute si 51 de secunde. Duicu este al 86-lea in clasamentul general, la 1 ora si 59 de minute in spatele lui Coma.

Olandezul Gerard De Rooy si-a consolidat prima pozitie in clasamentul camioanelor, reprezentantul Ginaf castigand mansa de duminica, cu un avans de doua minute in fata rusului Kabirov de la Kamaz. Diferenta dintre cei doi la general este de 3 minute si 58 de secunde.

La categoria quadurilor a castigat pentru a doua zi la rand francezul Christophe Declerck (Yamaha), acesta parcurgand cei 237 de kilometri in 2 ore, 55 de minute si 58 de secunde. In clasamentul general, Declerck are un avans de 24 de minute si 37 de secunde in fata polonezului Rafal Sonik (Yamaha).

sursă: autof1

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.