Banner
Salariu de 300.000 de euro pentru Dubarbier
Scris de Adevărul   
Marţi, 06 Ianuarie 2009 09:05
Conducătorii din Gruia au cam pierdut contactul cu Sebastian Dubarbier, în ultima vreme. Dorit de mai multe cluburi din Europa, argentinianul e supărat pe şefii lui, din cauză că aceştia refuză să-l vândă într-un campionat mai puternic decât Liga I.

„Dubarbier este dorit de Lazio, iar negocierile au început deja”, a anunţat agentul său argentinian, Pablo Sabbag, în presa italiană.

Preşedintele Iuliu Mureşan a infirmat însă varianta: “Nu am primit nicio ofertă de la Lazio, impresarii spun multe. Nu pot să zic dacă am accepta sau nu o ofertă care nu există în momentul de faţă. Oricum, s-ar putea ca italienii să nu aibă cum să plătească suma pe care o dorim noi“.

În fapt, oferta există! Ea nu a fost transmisă ardelenilor de clubul din capitala Italiei, ci prin intermediul agentului argentinian Pablo Sabbag, care, cu gândul la un comision „gras”, l-a convins deja pe Dubarbier să meargă la Roma.

Argentinianul vrea să plece de la Cluj

Problema este că suma oferită de Lazio nu-i mulţumeşte sub nicio formă pe cei de la CFR. “Jucătorul e supărat că nu este lăsat să plece, mai ales că italienii i-au promis un salariu foarte bun.

Mureşan şi Paszkany nu doresc însă să renunţe la el pentru doar câteva milioane de euro. Vor pe el zece milioane, iar dacă nu obţin aceşti bani, îl ţin la Cluj, chiar dacă mijlocaşul nu va fi prea încântat”, a declarat o sursă din cadrul clubului din Gruia.

Ca să-şi împace jucătorul, şefii campioanei i-au pregătit lui Dubarbier, care are contract până în 2012, o majorare de salariu consistentă.

“El câştigă acum 150.000 de euro pe sezon, iar în cazul în care va rămâne la echipă, salariul său va creşte la 300.000 de euro pe sezon”, a precizat sursa ziarului nostru.

Top 5 salarii la CFR Cluj

1.  Sixto Peralta    370.000 de euro
2. Yssouf Kone    350.0000 de euro
3. Alvaro Pereira    300.000 de euro
4. Emmanuel Culio    275.000 de euro
4. Ricardo Cadu     275.000 de euro

Sursă: Adevărul

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.