Banner
Marc Coma de neoprit în Dakar 2009

Pilotul spaniol Marc Coma (Repsol KTM) continuă evoluţia de succes de până acum, prin câştigarea celei dea patra etape a Raliului Dakar, terminând cei 380 de km cu 1'17 în faţă lui Cyril Despres (Red Bull KTM) şi 1'21 în faţă americanului Jonah Street (KTM).

 
În clasamentul general, Marc Coma conduce cu un avans de 42'57 faţă de Jonah Street, care a urcat momentan pe locul doi. Poziţia a treia îi revine lui David Fretigne clasat cu 43'42 în urmă liderului, francezul fiind sigurul pilot pe o motocicletă Yamaha care face faţă dominaţiei KTM.
 
Marc Coma (Repsol KTM)
 
"După trei zile foarte rapide cursă şi-a schimbat astăzi ritmul terenul fiind mai variat şi mai tehnic. Încă nu am văzut urme de dune dar solul a fost mai nisipos fiind o plăcere să pilotezi. Ţelul meu astăzi a fost doar să pilotez la un ritm constant şi să-mi menţin avansul. Am optat să folosesc un mousse dar Jordi era chiar în spatele meu cu o cameră aşa că nu a fost mult stres."
 
Cyril Despres (Red Bull KTM)
 
"Nu vă pot spune ce plăcere a fost să am o rundă fără probleme. Traseul a fost foarte frumos şi am reuşit chiar să uit cât de în urmă sunt în clasamentul general. Am plecat de pe poziţia 47 în această dimineaţă şi am depăşit aproximativ 40 de motociclete, evident că asta a necesitat un pic de timp, deci să termin chiar în urma lui Marc nu este rău." 
 

Clasamentul piloților în a patra etapa:
1. Marc Coma, Spania, KTM
2. Cyril Despres, Franta, KTM
3. Jonah Street, SUA, KTM
4. David Fretigne, Franta, Yamaha
5. Francisco Lopez, Chile, KTM
6. Jordi Viladoms, Spania, KTM
16. Alain Duclos, Franta, KTM
 
Clasamentul general după primele patru etape:
1. Marc Coma, Spania, KTM
2. Jonah Street, SUA, KTM
3. David Fretigne, Franta, Yamaha
4. Jordi Viladoms, Spania, KTM
5. Pal Anders Ullevalseter, Norvegia, KTM
11. Cyril Despres, Franta, KTM
110. Alain Duclos, Franta, KTM

sursă: motoflash

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.