Banner
Loto 6/49, fără câştigător
Marele pot pus la bătaie de Loteria Română, în valoare de aproximativ două milioane de euro, a rămas neatins, după extragerea de ieri la Loto 6/49.
Nici unul dintre jucători nu a reuşit să ghicească cele şase numere norocoase: 44, 21, 7, 1, 41 şi 34.

Ultima dată, premiul de la această categorie la Loto 6/49 a fost câştigat în 14 decembrie 2008. Norocosul a devenit posesorul unei sume de 1,13 milioane de lei.

Cu o săptămână mai devreme, pe 7 decembrie, un craiovean a devenit posesorul unui premiu în valoare de 3,4 milioane de lei, din care i-au rămas în buzunar 2,56 milioane de lei.

Câştigătorul a ales numerele la întâmplare. El face parte dintr-un grup de cinci prieteni, jucători înfocaţi la Loto.

Cel mai mare pot din istoria loto: 12,45 milioane de euro

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române a ajuns în buzunarul unui jucător anul trecut, după extragerea organizată pe 27 ianuarie. Câştigătorul sumei de 12,45 milioane de euro a fost un om de afaceri în vârstă de peste 30 de ani, căsătorit, stabilit de peste 17 ani în România.

La acel moment, bărbatul declarase că o parte din banii câştigaţi îi va investi în afaceri şi îi va folosi pentru acte de caritate

Anul trecut a fost bogat în câştiguri la Loterie. Cele şase numere norocoase extrase la Loto 6/49 au fost ghicite, în 2008, de şase ori.


sursă: Evenimentul Zilei


 

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.