Banner
Hamilton, cel mai rapid în ultima zi la Jerez

Lewis Hamilton a obţinut cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Jerez dintre piloţii care au concurat cu monoposturi pentru sezonul 2009.

HamiltonLa fel ca pe tot parcursul acestei săptămâni, Toro Rosso a avut asigurat primul loc ca urmare a faptului că a concurat cu monopostul din sezonul trecut.
 
 Sebastien Bourdais s-a impus astfel fără niciun fel de emoţii, însă timpul realizat de francez este irelevant în perspectiva noului sezon competiţional.
 
 Capul de afiş a fost însă duelul de la distanţă dintre Lewis Hamilton şi Fernando Alonso, pilotul echipei Mclaren reuşind să se impună la limita în faţa fostului dublu casmpion mondial. Totuşi, Hamilton a concurat cu aripă spate a monopostului din sezonul 2008, reuşind să-l devanseze pe fostul său coechipier cu mai puţin de două zecimi de secundă.
 
 Spre deosebire de zilele trecute, Alonso a confirmat revirimentul celor de la Renault, declarându-se uşurat că R29 a început să-şi arate adevărată valoare.
 
 "După ce am parcurs atât de multe tururi joi, vineri ne-am concentrat pe setări pentru a o înţelege mai bine şi pentru a o pilota mai uşor", a declarat el. "Pe ansamblu, trebuie să fim foarte mulţumiţi că am reuşit să parcurgem atât de multe tururi, iar maşina a răspuns bine la modificările setărilor, aşa că am găsit soluţii bune. Manevrabilitatea se îmbunătăţeşte cu fiecare zi care trece şi, chiar dacă mai avem mult de muncă până la startul sezonului, ne îndreptăm cu siguranţă în direcţia cea bună".
 
 Locul 4 în clasamentul zilei a fost ocupat de Nico Rosberg, în timp ce Mark Webber a terminat pe cinci după ce a întâmpinat o problemă tehnică misterioasă. La fel ca şi joi, Kazuki Nakajima a ocupat ultimul loc după ce s-a concentrat pe exersarea opririlor la boxe, motiv pentru care japonezul nu a efectuat niciun tur cronometrat.
 
 Iată clasamentul complet al zilei de vineri:
  Loc        Pilot        Echipa        Timp        Tururi
  1        Bourdais        Toro Rosso        1:17.472        117
  2        Hamilton        Mclaren        1:19.632        94
  3        Alonso        Renault        1:19.846        109
  4        Rosberg        Williams        1:21.217        70
  5        Webber        Red Bull        1:21.738        92
  6        Nakajima        Williams        fără timp        34
 
sursa: Automarket


<< Previous Page                    Next Page >>

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.