Banner
Un canadian condamnat pentru viol vrea să fie... canadiancă

Canadianul Shauna Taylor, în vârstă de 52 de ani, aflat după gratii în ţara natală pentru că a agresat sexual două femei, a cerut autorităţilor să fie feminizat prin schimbarea sexului, relatează ziarul local Toronto Sun. Mai mult, bărbatul se aşteaptă ca intervenţia să fie suportată de către stat.

Tocuri rosiiTaylor, cunoscut anterior sub numele de Vance Egglestone, începuse procesul de feminizare ceva mai devreme cu schimbarea numelui. Apoi, din anul 2000, a demarat şi schimbările corporale, cu un tratament hormonal, urmat de o rinoplastie şi o epilare permanentă.

Săptămâna trecută, Shauna Taylor s-a prezentat în faţa justiţiei "îmbrăcată" cu fustă şi pe tocuri cui şi a cerut asumarea de către autorităţi a costului unei operaţii de schimbare de sex, estimat la 10.000 de dolari.

În 1976, Vance Egglestone a fost achitat într-un caz de viol cu brutalitate, din cauza tulburărilor sale psihiatrice. El a fost apoi spitalizat. În 1985, la puţin timp după ieşirea din spital, Egglestone a pledat vinovat pentru altă agresiune sexuală. În prezent, Shauna îşi explică infracţiunile printr-o problemă de identitate sexuală. "Eram o femeie prinsă în capcana unui corp de bărbat", a declarat Shauna ziarului. "Am acţionat aşa cum presupuneam că ar fi procedat un bărbat", a adăugat ea.
 
sursă: Libertatea

 

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.