Banner
Sportul românesc e aproape să piardă una dintre vedetele
Scris de [inFOamea]   
Vineri, 29 Februarie 2008 00:25

Cel mai premiat sport olimpic pentru români, e aproape să piardă una dintre vedetele. Gimnastul Marian Drăgulescu şi-a întrerupt antrenamentele, după ce medicii l-au diagnosticat cu discopatie cervicală, în urma efectuării unui examen RMN (rezonanţă magnetică). Datorită accidentarii, participarea sportivului la Jocurile Olimpice de la Beijing este pusă sub semnul întrebării.

Nu e prima sa accidentare...
La Campionatul Mondial din luna septembrie, sportivul a căzut la un antrenament efectuat înainte de a intra în concurs, suferndt o fisură la vertebre în zona lombară a coloanei. Anterior, în 2005, Drăgulescu a vrut să înceteze sportul de performanţă, ulterior însă a revenit asupra deciziei, dorind să se retragă în plină glorie, după Jocurile Olimpice de la Beijing.

"Mai zic că un an de zile până la Beijing mai merge. După Beijing, gata, e periculos sportul ăsta. Nu mă încălzeşte cu nimic argintul sau bronzul, locul I contează" - a declarat gimnastul. Drăgulescu este campion mondial şi european, doar titlul de campion olimpic îi mai lipseşte din palmares. După retragerea din activitate, Drăgulescu vrea să devină antrenor.

În urma accidentării însă riscă să rateze Beijingul. Rezultatul unui examen efectuat în Statele unite (examen ce nu poate fi făcut în România) va spune ultimul cuvânt. La rândul său, medicul echipei naţionale masculine, Cristian Stoiciu - cu o experienţă de notorietate în gimnastica masculină -, a afirmat că şansele lui Drăgulescu sunt destul de mici.

 


Mai multe informaţii legate de Jocurile Olimpice de la Beijing - 2008

 

 

 

 

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.