Banner
Camelia Potec, singura şansă a României la aur! Crede antrenoarea
Scris de Antena3   
Marţi, 01 Iulie 2008 12:00
Peste Euro 2008 s-a tras cortina şi întreaga atenţie a pasionaţilor de sport se îndreaptă acum către evenimentul numărul unu al anului, Jocurile Olimpice de la Beijing. Din păcate însă pentru noi, cei 105 de români care ne vor reprezenta în China nu par a avea şanse mai mari decât cele avute de fotbaliştii tricolori în Austria şi Elveţia. 

Cu toate acestea, există anumite raze de soare în această beznă în care s-a plafonat sportul din ţara noastră în ultimii ani. Una dintre ele este Camelia Potec, pe care antrenoarea ei, Doina Sava, o crede chiar singura şansă a ţării noastre la cea mai strălucitoare medalie de la Olimpiadă. "Îmi doresc din tot sufletul ca ea să reediteze performanţa de la Atena. Sunt convinsă că la Beijing va cuceri o medalie. Nu ştiu exact care va fi culoarea acesteia, dar eu am mare încredere că poate să cucerească aurul", a declarat Sava pentru cotidianul Libertatea.

La rândul ei, înotătoarea precizează că va mai participa la un singur concurs până la Olimpiadă, în Suedia, după care se va deplasa în China, încă de pe 18 iulie, cu aproape trei săptămâni înainte de debutul Jocurilor. "Aceasta a fost decizia antrenorlui Lucas. Am nevoie de o perioadă de acomodare, cu fusul orar. El e de părere că pentru fiecare oră de zbor, corpul are nevoie de o zi de reacomodare. Din Europa până la Beijing vom zbura aproape 12 ore", explică Potec.

Camelia Potec, singura şansă a României la aur! Crede antrenoarea


Campioană la Jocurile Olimpice din urmă cu patru ani, de la Atena, sportiva noastră vrea să reediteze performaţa atât la 200 de metri liber, distanţa ei favorită la care a cucerit aurul, dar şi la alte două probe. "Am hotărât împreună cu antrenorul Lucas să ma axez pe cele trei probe de bază: 200, 400 şi 800 de metri", a mai ţinut să precizeze Camelia Potec.

Sursă: Antena3


Dacă te interesează Istoria Jocurilor Olimpice, vizitează subpagina

 

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.