Banner
Quiz OLIMPIC online cu premii

Pe portalul infoamea.ro a apărut un quiz olimpic, cu întrebări în exclusivitate din domeniul istoriei jocurilor olimpice. Din câte ştim, este unicul quiz olimpic de pe netul românesc. Prin acest joc online, intenţia organizatorilor a fost promovarea spiritului olimpic. Pe durata Olimpiadei de la Beijing se desfăşoară finalele acestui joc online. CLICK pentru a juca!

Ce este Quiz-ul Olimpic online?
Un joc de cultură generală, fiind un joc de browser (joc online). Jocul este recomandat persoanelor de la 7 ani în sus. Acest joc poate fi jucat de oricine.

Pentru a putea juca, trebuie să fii înregistrat. La înregistrare este obligatoriu să furnizezi datele tale reale de identificare (username şi adresa de email). Participarea la concurs se poate face de pe un singur cont de utilizator şi doar în condiţiile în care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care şi-a deschis respectivul cont. Te rugăm să memorezi parola, deoarece - în vederea unei proceduri de înregistrare cât mai simple - nu vei primi e-mail de confirmare. Adresa de e-mail trebuie să fie totuşi reală, deoarece, în caz de premiere va fi informaţia de contact.

Cum se joacă?
După înregistrare trebuie să te loghezi. Pornind un QUIZ nou, vei observa că fiecare joc se împarte în trei faze, fiecărei faze corespunzând întrebări cu nivel de dificultate pe măsură. Pentru fiecare răspuns vei avea la dispoziţie exact 60 de secunde. În caz că nu ştii răspunsul la o întrebare, te poţi opri, păstrând punctajul cumulat până la acea întrebare. Orice răspuns greşit va anula punctele obţinute la faza respectivă, Quiz-ul fiind terminat cu punctajul de la baza fazei în care s-a greşit.

Dacă îţi place riscul şi creativitatea, te vei bucura de cele trei ajutoare disponibile:
- trierea răspunsurilor şterge 2 variante greşite, mărind şansa de la 25% la 50%
- votul publicului simulează un sondaj virtual în rândul userilor internet. Atenţie! Nu ne asumăm responsabilitatea pentru opiniile browserilor!
- internet: va reporni cronometrarea, punându-ţi la dispoziţie 2 minute. Având o tehnică de căutare dezvoltată, acest interval va fi suficient pentru aflarea răspunsului.

La sfârşitul unui quiz, vei putea înregistra punctele obţinute la un sport ales. Aceste puncte le vei folosi la faza finală, în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Faza finală a QUIZ-ului se va desfăşura pe site-ul www.infoamea.ro, începând cu 8 august 2008. Pentru a te înscrie la această fază, trebuie să răspunzi corect la întrebările quiz-urilor actuale. Punctajul obţinut poate fi înregistrat la oricare dintre sporturile olimpice.

Dacă te interesează Istoria Jocurilor Olimpice, vizitează subpagina

 

 

Footer

Copyright © 2018 infoamea.ro. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.